Nieuwe cateringpartner Pampus

Toegankelijkheid, recreatie, toerisme en bezoekerscentra.
Nieuwsredactie
Opzichter van Etiquette
Berichten: 994
Lid geworden op: 19 jul 2007 18:57
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Nieuwe cateringpartner Pampus

Bericht door Nieuwsredactie »

Forteiland Pampus gaat vanaf 2010 samenwerken met Weesperplein catering uit Weesp om de catering op het Forteiland uit te voeren.

De overeenkomst met de vorige cateraar, Zuydwal catering, liep eind 2009 af en Pampus heeft hierop besloten opnieuw de cateringmarkt te verkennen.

Via een B2B event van de Industrievereniging Weesp is Pampus in contact gekomen met Weesperplein catering. Zij waren één van de vele gegadigden die de catering op het Forteiland wilden gaan uitvoeren.
Weesperplein catering onderscheidde zich uiteindelijk van de anderen door een nieuwe en frisse aanpak. Zij willen het stoere Forteiland combineren met pure en eerlijke producten, heel verrassend en stijlvol gepresenteerd. Uiteindelijk wisten zij dit ook in een goede prijs-kwaliteitverhouding neer te zetten. Deze combinatie gaf de doorslag voor de uiteindelijke keuze om met hen de samenwerking aan te gaan.

Dinsdag 26 januari jongstleden is het contract getekend op het kantoor van Pampus in het Muizenfort te Muiden.
“Wij verheugen ons zeer op de samenwerking met Weesperplein en hebben hoge verwachtingen van hun creatieve en culinaire inbreng. Bovendien vinden wij het een grote pré dat het een betrouwbare partner uit de regio is”, aldus Nanette Elfring, directeur van het Forteiland Pampus. “we willen steeds meer gaan samenwerken met ondernemers uit de regio, zodat we samen de regio, ook toeristisch, kunnen versterken”.

Weesperplein zal Pampus ook gaan ondersteunen in de uitbreiding van de catering aan passanten en veerdienstgasten. Het zal vanaf dit jaar dus ook voor deze gasten mogelijk zijn om van een uitgebreide lunch op het eiland te genieten. Pampus wil hiermee zijn serviceverlening aan haar gasten uitbreiden.

Vanaf 1 april 2010 zal er weer naar Pampus worden gevaren volgens het reguliere vaarschema. Boekingen kunnen uiteraard ook al voor deze tijd gemaakt worden via pampus@pampus.nl of 0294-262326

Plaats reactie