'Gaten' in Geniedijk worden gedicht volgens plan Geniepark

Restauraties, herinrichting en conservering.
Nieuwsredactie
Opzichter van Etiquette
Berichten: 985
Lid geworden op: 19 Jul 2007 18:57
Locatie: Amsterdam
Contact:

'Gaten' in Geniedijk worden gedicht volgens plan Geniepark

Berichtdoor Nieuwsredactie » 22 Dec 2011 22:05

Bron: Hoofddorpse Courant d.d. 22-12-2011
http://www.hoofddorpsecourant.nl/plaatsnamen/hoofddorp/gaten_in_geniedijk_worden_gedicht_volgens_plan_geniepark_20780005.html

Raadsleden kwamen vorige week tijdens de raadsvergadering superlatieven te kort voor de plannen voor het Geniepark, dat een buffer moet gaan vormen tussen alle bedrijvigheid van onder meer logistiek bedrijvengebied A4Zone-West en het glastuinbouwgebied Primaviera. Meerdere sprekers hadden het over een ‘gouden randje’ van Haarlemmermeer.

Het totale Geniepark krijgt een omvang van 125 hectare en wordt in fasen gerealiseerd. Wethouder Arthur van Dijk maakte bekend dat de eerste fase van de uitvoering volgend jaar al van start gaat. Allereerst wordt de historische Geniedijk, onderdeel van de Stelling van Amsterdam, aangepakt.

Don Wildeboer

Re: 'Gaten' in Geniedijk worden gedicht volgens plan Geniepark

Berichtdoor Don Wildeboer » 25 Dec 2011 18:16

Vlaggen in top? Ik denk het niet, even afwachten op wat er echt staat te gebeuren. Het Geniepark is namelijk onderdeel van een (zeer) grootschalige herindeling van bedrijfsterreinen.
Voor die 10 miljoen heb je weer een opgeknapte Batterij aan de Sloterweg en inundatie sluizen bij het Fort bij Aalsmeer, maar tja er moet wat te wensen blijven toch?


Terug naar “Restauratie en Behoud”Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast