Nieuwsbrief 419

Aankondigingen van nieuwe edities Nieuwsbrief Stelling van Amsterdam.
Nieuwsredactie
Opzichter van Etiquette
Berichten: 986
Lid geworden op: 19 Jul 2007 18:57
Locatie: Amsterdam
Contact:

Nieuwsbrief 419

Berichtdoor Nieuwsredactie » 03 Jan 2014 00:00

Beste lezer,

Vandaag is het 5.479 dagen geleden dat de website Stelling van Amsterdam online ging. In deze jubileum-nieuwsbrief schrijven diverse personen naar aanleiding van de verjaardag.

Het zijn 15 mensjaren waarin veel is gebeurd. Complimenten maar ook uitbranders uitgedeeld en ontvangen. Vriendschappen maar ook ruzie.
Niet iedere persoon of organisatie waardeert dat (hoe?) de website tot stand is gekomen. Ze nemen zwijgend afstand, komen afspraken niet na of handelen demotiverend. Jammer maar het gevolg is dat hun werk niet aan bod komt op de website en in de nieuwsbrief.

Ondanks de paar tegenslagen droegen vele, vele mensen bij aan de website die groeide van 350 naar 700 webpagina's, exclusief de nieuwsbrieven. Ikzelf geef onmiddellijk toe dat met de kennis van nu ik een heel andere website zou maken - of helemaal geen website.
De personen die aan deze jubileum-nieuwsbrief bijdragen, kwamen niet met de gevraagde opbouwende kritiek maar onverwacht met vooral de loftrompet.

Felicitaties, vragen en opmerkingen kunt u sturen via: http://www.stelling-amsterdam.nl/contact/

Lees deze nieuwsbrief op: http://www.stelling-amsterdam.nl/nieuws ... brief-419/
Overig kort nieuws op het Stelling Forum: http://forum.stelling-amsterdam.nl/

De volgende nieuwsbrief zal waarschijnlijk op 29 januari verschijnen. Gelieve geen bijdragen te sturen, het zal de laatste normale nieuwsbrief worden.

Veel leesplezier!
René Ros

Afbeelding

Terug naar “Nieuwsbrieven”Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten