Pagina 1 van 1

Nieuwsbrief 468

Geplaatst: 03 Jan 2019 00:03
door Nieuwsredactie
Beste lezer,

Vandaag, 3 januari 2019, s het precies twintig jaar geleden dat de website Stelling van Amsterdam on-line kwam. Dat is alweer lang geleden en er is héél veel werk verzet in de hoop een constructieve bijdrage te leveren aan bewustzijn, begrip en bekendheid voor de Stelling en ander militair erfgoed. Volgens mij is dat op zich goed gelukt maar natuurlijk niet zonder fouten en andere hobbels.

Meer moet ik er zelf niet over schrijven. In het verleden verschenen op deze lustrummomenten speciale nieuwsbrieven met bijdragen van gastschrijvers. Ook deze keer zijn een aantal mensen met verschillende achtergronden gevraagd om een bijdrage te schrijven om stil te staan bij dit jubileum. Dat heeft heel verschillende artikelen opgeleverd die in deze nieuwsbrief te lezen zijn. Dank aan de schrijvers en veel plezier bij het lezen!

En drink gerust op eigen gelegenheid een borrel om het jubileum te vieren. Als Documentatiecentrum vieren we het op 5 januari as. met een klein feestje voor betrokkenen en donateurs.

Lees deze nieuwsbrief op: http://www.stelling-amsterdam.nl/nieuws ... brief-468/
Overig kort nieuws op het Stelling Forum: http://forum.stelling-amsterdam.nl/

De volgende nieuwsbrief zal op 9 januari verschijnen.

Met vriendelijke groet,
René Ros
http://doccentrum.stelling-amsterdam.nl/

Afbeelding