DRINGEND: Voorkom Landal in Fort Noord en teken petitie!

Hergebruik en ondernemen in de Stellingzone.
Nieuwsredactie
Opzichter van Etiquette
Berichten: 994
Lid geworden op: 19 jul 2007 18:57
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

DRINGEND: Voorkom Landal in Fort Noord en teken petitie!

Bericht door Nieuwsredactie »

Na ruim drie jaar lijkt het te gaan lukken:Landal in Fort benoord Spaarndam gaat misschien van de baan. Zoals u weet zijn er grote problemen op het gebied van natuur, cultuur en verkeer.
Haarlem en Haarlemmerliede-Spaarnwoude waren al unaniem tegen. Amsterdam stelde in 2011 aanvullende voorwaarden, en constateerde in december 2012 dat daaraan niet is voldaan. Daarmee is de stand in het Schap nu 3 voor, 3 tegen. De kans is klein dat de Provincie het plan gaat doordrukken en ruzie riskeert met Haarlem en Amsterdam.

Op 25 januari heeft het Schap een ingelaste vergadering van het Algemeen Bestuur waar ongetwijfeld een definitief besluit over Landal gaat vallen.
Wij willen de bestuurders met deze petitie over de streep trekken om definitief te stoppen met dit project. We willen hen vragen de ontwikkeling van het gebied met een schone lei te beginnen, en daarbij alle relevante organisaties en personen te betrekken.

Teken daarom de petitie achter deze link en stuur deze e-mail door naar andere belangstellenden.

Doe dit wel snel: de vergadering van het dagelijks bestuur van het Schap is waarschijnlijk op 18 januari. Daarom willen we graag de resultaten uiterlijk dinsdagavond 16 januari hebben.

Jan Pranger
Stichting Natuurbehoud Fort Benoorden Spaarndam

Plaats reactie