Selectieprocedure Fort Abcoude

Hergebruik en ondernemen in de Stellingzone.
Plaats reactie
Nieuwsredactie
Opzichter van Etiquette
Berichten: 994
Lid geworden op: 19 jul 2007 18:57
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Selectieprocedure Fort Abcoude

Bericht door Nieuwsredactie »

Natuurmonumenten heeft afgelopen maanden gezocht naar één of meerdere geschikte huurders/ondernemers voor Fort Abcoude. Om die te vinden heeft Natuurmonumenten een selectieprocedure gevolgd waarin geïnteresseerden een voorstel konden indienen. [...]

Helaas heeft Natuurmonumenten tot op heden geen geschikte huurder(s) gevonden. Er zijn interessante voorstellen binnengekomen die om uiteenlopende redenen het uiteindelijk toch niet hebben gehaald. Natuurmonumenten en de selectiecommissie realiseren zich dat de lat hoog ligt, maar vinden dit gerechtvaardigd gezien de unieke aard en ligging van het fort. Leuk om wel nog te vermelden, is dat met enkele initiatiefnemers nog wel wordt doorgesproken over het ontplooien van activiteiten op andere forten van Natuurmonumenten.
[...]

Natuurmonumenten beraadt zich nog over de volgende stap. Zij zoekt nog steeds geschikte huurders voor Fort Abcoude, waarbij het moet gaan om plannen van echte ondernemers, die op eigen risico worden ontwikkeld en uitgevoerd. Natuurmonumenten staat hierbij open voor suggesties en gaat graag het gesprek aan over nieuwe ideeën van ondernemers/gebruikers voor het fort. [...]

Bron: e-mail Natuurmonumenten/Bureau BUITEN aan betrokken geïnteresseerden, met toestemming gedeeltelijk openbaar gemaakt.

Gebruikersavatar
Rene Ros
Opzichter van Etiquette
Berichten: 2158
Lid geworden op: 22 jul 2006 15:09
Fort of organisatie: Doc. Stelling van Amsterdam
Locatie: Weesp
Contacteer:

Re: Selectieprocedure Fort Abcoude

Bericht door Rene Ros »

Nieuwsredactie schreef:Er zijn interessante voorstellen binnengekomen die om uiteenlopende redenen het uiteindelijk toch niet hebben gehaald. Natuurmonumenten en de selectiecommissie realiseren zich dat de lat hoog ligt, maar vinden dit gerechtvaardigd gezien de unieke aard en ligging van het fort.
Ik vind dit toch wel een compliment voor NM waard. Bij deze!

René

Plaats reactie