Pagina 1 van 1

Nieuwsbrief 373

Geplaatst: 27 jul 2011 00:00
door Nieuwsredactie
Nieuwsbrief Stelling van Amsterdam
13de jaargang, nummer 373, 27 juli 2011

Een nieuwsbrief over de website Stelling van Amsterdam met informatie over militair erfgoed in de regio Groot-Amsterdam.
http://www.stelling-amsterdam.nl/nieuwsbrief/


Inhoud

In deze nieuwsbrief:

Inleiding
Dienstberichten
Boeken over verdedigingswerken
Bezoekerscentrum nr. 1 - Muiden
Festival op de Bres - Diemen, Muiden, Weesp
Stelling gekwetter
Actieplan Informatieborden
Serious game deze zomer op de Stelling van Amsterdam
Houdt de spion!


Inleiding

Beste lezer,

Tijdens de vakantie toch nog een nieuwsbrief. Wederom openend met enkele dienstberichten over de website. En mocht iemand nog een boek zoeken voor tijdens de vakantie, zie artikel nr.2.
Uiteraard aandacht aan het eerste bezoekerscentrum van de Stelling, passend bij de rol van deze nieuwsbrief. Maar ook aandacht aan festival Op de Bres, Stellingnieuws op de sociale media en nieuwe informatieborden in het veld. Tenslotte twee artikelen over het nieuwe jeugdspel om de spion te zoeken, voor alle leeftijden?

Even voor de helderheid: aankondiging 'Festival Op de Bres', lanceringen 'Spion in de Stelling' en 'Spionage aan de Linie', vaartochten op de Vecht, project Liniedijken, natuurboulevard, Waterschild en (publieks)opening bezoekerscentrum ontbraken helaas in een editie van deze nieuwsbrief omdat (pers)berichten erover te laat of helemaal niet zijn ontvangen.

Een fijne zomervakantie gewenst of, als je dit na terugkeer leest, hopelijk heb je een fijne zomervakantie gehad. Begin september zal blijken of de website en de nieuwsbrief in gewijzigde vorm blijven bestaan. Of dat beide de versnipperaar in gaan en René een andere uitdaging gaat zoeken.

Bekijk deze nieuwsbrief op: http://www.stelling-amsterdam.nl/nieuws ... brief-373/
Overig kort nieuws op het Stelling Forum: nieuw/
Reageren kan door op de e-mail te antwoorden of het reactie-formulier te gebruiken.

Het is niet bekend wanneer de volgende nieuwsbrief zal verschijnen.

Hoogachtend,
Majoor b.d. Kees van Hall