Nieuwsbrief 427

Aankondigingen van nieuwe edities Nieuwsbrief Stelling van Amsterdam.
Nieuwsredactie
Opzichter van Etiquette
Berichten: 994
Lid geworden op: 19 jul 2007 18:57
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Nieuwsbrief 427

Bericht door Nieuwsredactie »

Beste lezer,

Het nieuwe Waterliniemuseum kent geen gelijke en wordt binnenkort geopend met een speciaal weekeind. De tentoonstelling is vernieuwend en de 50 meter lange inundatie-maquette is gewoon buiten en buitengewoon. En met deze nieuwsbrief valt die informatie zo maar op uw virtuele deurmat!
Een lezing en een speciale rondleiding op het Hembrugterrein is heel iets anders maar niet minder leuk. Lees het tweede artikel en meld u dan gerust aan. Met Stichting Liniebreed Ondernemen is een interessante samenwerking gestart, hetgeen in het derde artikel wordt uitgelegd.
We wijzen de lezers ook graag weer even op de luchtfoto's van de Stelling-forten die je on-line kunt aanschaffen. En tenslotte een artikel over een mysterieuze steen in een bomvrij munitiemagazijn.

Deze nieuwsbrief lijkt weer een normale nieuwsbrief maar is dat niet. Een aantal artikelen zijn de afgelopen maanden opgespaard en er zijn een aantal activiteiten met partijen waar goed mee is samen te werken.
Het is nogal druk met werk en privé zodat er niet veel tijd is voor de hobby. Ik ben dan ook heel blij dat ik geen activiteiten in september meer organiseer.

Lees deze nieuwsbrief op: http://www.stelling-amsterdam.nl/nieuws ... brief-427/
Overig kort nieuws op het Stelling Forum: http://forum.stelling-amsterdam.nl/

Het is niet bekend wanneer de volgende nieuwsbrief zal verschijnen. Bijdragen graag bij eerste gelegenheid toezenden.

Veel leesplezier!
René Ros

Afbeelding

Plaats reactie