Theater op bastion de nieuwe Achtkant Weesp

Aankondigingen en napraten.
Forumregels
Alleen voor informatie over bijzondere cultuur-historische activiteiten op, in of over militair erfgoed in de regio Groot-Amsterdam.
Nieuwsredactie
Opzichter van Etiquette
Berichten: 994
Lid geworden op: 19 jul 2007 18:57
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Theater op bastion de nieuwe Achtkant Weesp

Bericht door Nieuwsredactie »

Voor de zesde opeenvolgende keer zal het Vechtstede Theater een serie voorstellingen geven op een locatie in Weesp.
Het Vechtstede Theater is een onderdeel van het Vechtstede College in Weesp en heeft o.a. tot doel om door middel van theater op locatie de band tussen school en de Weesper gemeenschap te versterken. Daarnaast wil het Vechtstede Theater meer dan gewoon schooltheater maken door met professionele regisseurs en technici te werken.
repetitie.jpg
repetitie.jpg (51.18 KiB) 2361 keer bekeken
Dit jaar zal de schitterend gerestaureerde bastion De Nieuwe Achtkant in Weesp, onderdeel van de Vesting Weesp, het decor vormen van het theaterstuk met de titel ‘Expeditie Weesp’, dat geproduceerd wordt in samenwerking met De Theetuin. Samen met bastion De Nieuwe Achtkant vormde het gebied waarop De Theetuin is gelegen de verdediging van Weesp tegen aanvallen vanuit het oosten.
Dit gerestaureerde stuk erfgoed vormt een ideaal decor voor onze voorstelling en wij hopen dat veel nieuwsgierigen onze voorstellingen zullen bezoeken.
Het stuk gaat over een vergeten volk en een meedogenloze ondernemer die het vergeten volkje op schandalige wijze exploiteert.
Met nadruk wijzen wij er op dat de voorstellingen gemaakt worden voor een breed publiek en toegankelijk zijn voor iedereen van alle leeftijden.

De uitvoeringen vinden plaats op 24, 25, 26 en 27 april 2012.
Aanvang : 20.00 uur
Start: De Theetuin aan de Ossenmarkt 34 in Weesp.

Kaartjes zijn vanaf 9 april in de voorverkoop te verkrijgen bij De Boekenark, Nieuwstad 28, Weesp. Reserveren kan via mail: anoukdijkman@upcmail.nl
soldaten.jpg
soldaten.jpg (62.77 KiB) 2361 keer bekeken

Plaats reactie