Fiets of wandel mee met GroenLinks Haarlemmermeer

Aankondigingen en napraten.
Forumregels
Alleen voor informatie over bijzondere cultuur-historische activiteiten op, in of over militair erfgoed in de regio Groot-Amsterdam.
Gebruikersavatar
Rene Ros
Opzichter van Etiquette
Berichten: 2159
Lid geworden op: 22 jul 2006 15:09
Fort of organisatie: Doc. Stelling van Amsterdam
Locatie: Weesp
Contacteer:

Fiets of wandel mee met GroenLinks Haarlemmermeer

Bericht door Rene Ros »

Fiets of wandel mee met Nel de JongeHaarlemmermeer - Nel de Jonge, oud-fractievoorzitter van GroenLinks in de gemeenteraad van Haarlemmermeer nodigt fietsers en wandelaars van harte uit op zaterdag 24 februari met haar mee te fietsen langs de Geniedijk en/of op zondag 25 februari mee te wandelen over het Kroonpad in het zuiden van de polder.

Nel de Jonge staat voor de verkiezingen van de Provinciale Staten op 7 maart vierde op de lijst van haar partij.

In de Staten van Noord-Holland wil ze graag vechten voor het behoud van het open landschap, meer biologische land- en tuinbouw, goede wandel- en fietspaden, behoud van het cultureel erfgoed, duurzame energie en de sociale speerpunten van GroenLinks.

Zaterdag 24 februari kunnen fietsers zich om 13.00 uur verzamelen bij korenmolen De Eersteling aan de Hoofdweg in Hoofddorp. Na een mogelijke bezichtiging van de molen gaat men langs fort Hoofddorp richting Vijfhuizen. In het fort Vijfhuizen, het Kunstfort staat de koffie/thee klaar en zal een ambtenaar iets vertellen over de plannen van de gemeente met de Geniedijk en de forten. Om 14.30 uur is er een rondleiding door het Kunstfort, Vijfhuizenaren en anderen zijn welkom om aan te sluiten bij de activiteiten in het Kunstfort.

De groep fietst door de Groene Weelde terug naar Hoofddorp.Zondag 25 februari is het om 13.00 uur verzamelen voor wandelaars bij het begin van het Kroonpad, Huigsloterdijk 65 in Weteringbrug. Het Kroonpad (2,5 km) is ÈÈn van de twee Meerboerenpaden en loopt rond de biologische tuin van de familie Kroon. Stevige schoenen of laarzen zijn aan te raden. Mevrouw Lenie Kroon wandelt mee en zal vertellen over haar ervaringen met de verkoop van eigen streekproducten en haar zorgen over het oprukkende asfalt van de A4. Ook hier is een ambtenaar aanwezig met informatie hoe de gemeente denkt over de toekomst van de landbouw in (het zuiden van) de polder en de samenwerking met de Meerboeren en het Vierde Gewas.

Koffie/thee en appeltaart staat na afloop klaar bij de familie Kroon.Bron: persbericht GroenLinks Haarlemmermeer

Plaats reactie