BuitenBios BLOB (BBB)

Aankondigingen en napraten.
Forumregels
Alleen voor informatie over bijzondere cultuur-historische activiteiten op, in of over militair erfgoed in de regio Groot-Amsterdam.
Gebruikersavatar
Brok
Generaal
Berichten: 139
Lid geworden op: 26 okt 2006 11:43
Fort of organisatie: Kunstfort bij Vijfhuizen
Locatie: Haarlem
Contacteer:

BuitenBios BLOB (BBB)

Bericht door Brok »

BuitenBios BLOB (BBB)

do 29, vr 30 & za 31 augustus 2013
do 5, vr 6 & za 7 september 2013

Openlucht bioscoop met art-cinema films en (Hollywood) klassiekers op het buitenterrein van het Kunstfort.

Gratis toegang voor leden van de Gastenlijst!!!

Pilot buitenbioscoop
In de vorige zomer (BLOB 2012) vond bij het Kunstfort het pilotproject plaats van de BuitenBios BLOB. Met de dik 300 bezoekers zijn onze verwachtingen meer dan overtroffen. De grote opkomst, de vele positieve reacties, de tevreden sponsoren en de waardering vanuit de gemeente Haarlemmermeer heeft ons doen besluiten de BuitenBios BLOB tot vast onderdeel van de Kunstfort programmering te maken.

BLOB 2013
De voorbereidingen voor BLOB 2013 zijn in volle gang. De opzet is ongeveer hetzelfde als vorig jaar, dus weer drankjes en hapjes, zelf meegebrachte versnaperingen, kleedjes en strandstoeltjes, culinaire bijdrages van de bewoners, en vrij entree met uitnodiging tot donatie. Voor de nieuwe editie hebben we in ieder geval een reeks prachtige art cinema films in de buitenlucht voor u in petto, met nieuwe culinaire EN kunstzinnige verrassingen. Gepland op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond: 29, 30 & 31 augustus en 5, 6 & 7 september 2013.

Filmtitels en programma-informatie
Meer info op deze website volgt spoedig, maar titels kunnen, i.v.m. de rechten alleen via e-mail worden medegedeeld. Geef u op voor de BLOB gastenlijst en ontvang de uitnodigingen met filmtitels en programma-informatie.

http://www.kunstfort.nl/nieuwsbrief


Suggesties indienen
Ieder die het leuk vindt zijn/haar favoriete filmtitel(s) in te dienen, kan deze e-mailen naar BLOB(at)kunstfort.nl. Jullie inzendingen worden door ons meegewogen bij de eindselectie van de BuitenBios. Hierbij een kleine richtlijn voor wat betreft de programmering; de voorkeur gaat uit naar:
•(Europese) artcinema/Hollywood independent/(Hollywood) klassiekers
•Liever niet al te lang, gemiddelde speelfilm is rond de 90 minuten
•Balans tussen drama en komedie/entertainment
•Leuk is als de film mooi past in de omgeving (visueel indrukwekkend of bijzonder is op de gegeven locatie)

Zelf bijdragen
De BuitenBios BLOB is ontstaan uit een buurtproject van bewoners uit de Haarlemmermeer en het Kunstfort. Buurtbewoners en gasten leveren zelf een leuke bijdrage, bijvoorbeeld in de vorm van zelfgemaakte/meegebrachte culinaire versnaperingen die tijdens de filmavond worden aangeboden, het arrangeren van stoelen, of bij het schenken van drankjes, etc. Lijkt het u ook leuk om hiervan deel uit te maken? Laat het initiatiefnemer Mariken Straat a.u.b. weten middels een e-mail.
info@kunstfort.nl

Plaats reactie