Speciale Stellingmaand-actie luchtfoto's

De Stelling als historisch geheel.
Gebruikersavatar
Rene Ros
Opzichter van Etiquette
Berichten: 2160
Lid geworden op: 22 jul 2006 15:09
Fort of organisatie: Doc. Stelling van Amsterdam
Locatie: Weesp
Contacteer:

Speciale Stellingmaand-actie luchtfoto's

Bericht door Rene Ros »

Ter gelegenheid van de Stellingmaand bieden we de luchtfoto's van de forten van de Stelling van Amsterdam tijdelijk aan met 50% korting! Waaronder de nieuwe foto's van het zuidwestelijke deel van de Stelling.

De foto's zijn door Otto Bodemeijer en Rene Ros gemaakt en geven een fantastisch zicht op de forten en hun directe omgeving. Een zicht waar u zich op de grond weinig bij kan voorstellen.
Door de luchtfoto's is het mogelijk om dat zelf achter de computer te ervaren en de foto's bijvoorbeeld als bureau-achtergrond te gebruiken. Bovendien draagt u bij aan de kosten die nodig waren om de foto's te maken.

Een digitale download van een luchtfoto voor persoonlijk gebruik kost deze maand 4,95 in plaats van 9,95. Ook de prijzen voor webgebruik en rechtenvrij hebben tijdelijk een korting van 50%.
Deze actie start om middernacht 1 september en eindigt om middernacht 1 oktober. In de online fotowinkel is het ook mogelijk om een afdruk, canvas, mok en muismat met een van de luchtfoto's te bestellen (hierop is de korting niet van toepassing).

De luchtfoto's van de forten van de Stelling van Amsterdam zijn online te bekijken en te downloaden.

Afbeelding

Plaats reactie