Piraten veroveren Pampus!

Aankondigingen en napraten.
Forumregels
Alleen voor informatie over bijzondere cultuur-historische activiteiten op, in of over militair erfgoed in de regio Groot-Amsterdam.
Nieuwsredactie
Opzichter van Etiquette
Berichten: 994
Lid geworden op: 19 jul 2007 18:57
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Piraten veroveren Pampus!

Bericht door Nieuwsredactie »

Het is weer zover! Van 16 t/m 21 oktober 2007: De Piratenpuzzeltochten op Pampus! De laatste kans dit jaar om met Lange Pier en Ruige Rat de schat te zoeken in het spannende fort met zijn donkere kamers en gangen!En jij kunt ze helpen!AfbeeldingDe boot vaart op de volgende tijden hiervoor uit Muiden af:

Di 16 t/m vr 19 oktober: 12.30 en 14.30 uur. Zaterdag 20 oktober: 10.30 en 12.30 uur. Zondag 21 oktober: 11.30 en 13.30 uur.Hij komt dan een half uur later aan. Onderweg bestaat de kans wel dat je door piraten wordt aangevallen!Op Pampus is de piratenvlag gehesen en nemen de piraten hun hulppiraten mee naar het piratenhol. Daar wordt uit de doeken gedaan hoe de ruige Pampuspiraten hun schat op Pampus kwijt konden raken. Na een intensieve speurtocht naar aanwijzingen, het wachtwoord, de schatkaart en de sleutel moet de schat zelf nog worden gevonden! Als deze gevonden wordt, zal de buit eerlijk onder alle hulppiraten verdeeld worden! Uiteraard krijgen de hulppiraten als bewijs het echte piratendiploma mee naar huis!Voor de volwassenen die meer op zoek willen gaan naar de geschiedenis van het fort, is er gelegenheid tot een rondleiding (in plaats van het piratenprogramma).Aan het eind van het programma is er nog gelegenheid tot het nuttigen van een kopje koffie, frisdrank of lekkere Pampuskoek (niet inbegrepen bij de prijs).De afvaart is dan weer twee uur nadat u op het eiland bent aangekomen. Een half uur later bent u dan weer terug in Muiden (het totale programma duurt dus 3 uur).Prijs: 12 euro voor volwassenen en 8 euro voor kinderen t/m 11 jaar. Dit is inclusief veerdienst, piratenprogramma met buit en diploma of een rondleiding.Bel voor reserveringen (verplicht): Stichting Pampus; tel.: 0294-262326 of mail naar pampus@pampus.nlZie ook http://www.pampus.nl

Plaats reactie